ÇKA FITOJNË TË RINJTË NGA YEP ?

Më poshtë i keni disa informata se çka mund të fitojnë të rinjtë përmes bashkëpunimit, anëtarësimit ose kontributit me Fuqinë e Europianëve të Rinj.

AKTIVIZIM

Përmes anëtarësimit ose bashkëpunimit me YEP-në, të rinjtë do të jenë pjesë e vullnetarëve rinor, ku do të kontribuojnë në rritjen e qytetarisë aktive përmes aktiviteteve të ndryshme.

PËRVOJË

Përmes angazhimit me YEP-në, të rinjtë do të përfitojnë përvoja të ndryshe nga angazhimet e bëra nëpër aktivitete të ndryshme dhe pjesëmarrjes nëpër projekte të ndryshme, të cilat do t’i shërbejnë në karrierën e tyre.

PJESËMARRJE

Si pjesë e YEP-së, të rinjtë do të kenë mundësi për të marrë pjesë nëpër trajnime e konferenca të shumta që mbahen në Kosovë dhe nëpër shtete të ndryshme Europiane, të cilat janë të temave e profesioneve të ndryshme.

TË TJERËT PËR YEP

Lajmet

Lajmet më të reja rreth YEP

Ekipa

YEP ka një ekipë ambicioze dhe profesionale

Feature Image 1

Alban Mehmeti

Drejtor Ekzekutiv

Facebook

Feature Image 1

Edona Llumnica

Bashkë themeluese

Facebook

Feature Image 3

Burhan Krasniqi

Bashkë themelues

Facebook

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar, ndjehuni të lirë të na kontaktoni në çdo kohë